Babagan Perusahaan

JIANGSU HEZHONG FABRIC CO, LTD. didegaké ing taun 1986 dening pangadeg Pak Yue Xizhong. Tim R&D, produksi, lan penjualan kain industri dibentuk, kanthi produksi kuat lan kekuatan R&D (teknis). Wis puluhan taun, gumantung karo kaluwihan posisi sing unik, inovasi ilmiah lan teknologi terus-terusan, lan keunggulan manufaktur. Kerajinan, HEZHONG FABRIC CO, LTD. wis berkembang dadi pabrik ban profesional sing nggabungake spinning, tenun lan penjualan.

Mitra Kita

  • Partner01
  • Partner02
  • Partner03
  • Partner04
  • Partner014
  • 15
  • Partner016
  • Partner017
  • Partner01
  • Partner02
  • Partner03
  • Partner04
  • Partner05
  • 6
  • Partner07
  • Partner08
  • Partner04

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)