Babagan Kita

XIN HEZHONG

Babagan perusahaan

JIANGSU HEZHONG FABRIC CO, LTD. didegaké ing taun 1986 dening pangadeg Pak Yue Xizhong. Tim R&D, produksi, lan penjualan kain industri dibentuk, kanthi produksi kuat lan kekuatan R&D (teknis). Wis puluhan taun, gumantung karo kaluwihan posisi sing unik, inovasi ilmiah lan teknologi terus-terusan, lan keunggulan manufaktur. Kerajinan, HEZHONG FABRIC CO, LTD. wis berkembang dadi pabrik ban profesional sing nggabungake spinning, tenun lan penjualan.

Diadegake

Jiangsu HeZhong kain Co. Ltd. isine udakara 20, 000 ㎡, Ana luwih saka 300 tenaga kerja, angka output taunan udakara 170 yuta meter, proporsi ekspor udakara. 40%, kita mung pabrik sing dirajut ing China. Miturut klompok taun melu riset ilmiah industri lan pangembangan, produksi, tim sales kanggo produk perusahaan liwat sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 2000, peralatan kelas siji, kualitas stabil, kita bisa nyedhiyakake pelanggan PP MESH, POLYESTER MONOFILAMENT, ANTI -LINER STATIK, GETARAN GETAH, MONFILAMEN LIPAT, 100% COTTON, NYLON lan poliester placemat spons 8 seri lan 200 jinis liner sing jembaré ing jarak 5000mm, dawane ing 1300m. kita uga nyuplai kabeh jinis ban, pelapis karet miturut panjaluk pelanggan 

Saiki perusahaan kita wis kerja sama karo BRIGESTONE, TOYOTIRE, PIRELLI, SUMITOMO, KUMHO, COOPER TIRE, MAXXIS, ZC RUBBER, GITI lan 100 perusahaan manca liyane, sauntara perusahaan kita kanthi aktif nggedhekake pasar asing, produk wis diekspor menyang Thailand, Vietnam, Indonesia, Malaysia lan negara-negara Asia Tenggara liyane, uga EUROPE lan AMERIKA, sing dipercaya pelanggan.

 "Kualitas dhisik, kerja sama iman sing apik" dadi tujuane, kita gelem kerja bareng karo kanca industri sing anyar lan lawas kanggo nggayuh prestasi sing apik.

Kredensial

16149349461
16149349921
16149349141

Proses Produksi

Konsultasi pra-penjualan

Layanan telpon - staf departemen layanan pelanggan, wakil sales liwat telpon kanggo menehi saran, proses solusi marang para pelanggan.

Layanan penjualan - tindakake proses kontak (kalebu kunjungan rutin, syarat pelanggan, informasi produk rinci, conto produk, kutipan produk awal, Saran solusi awal, lsp.).

Layanan teknis - proses para insinyur nyedhiyakake solusi kanggo syarat pelanggan (kalebu studi kelayakan panjaluk pelanggan, formulasi solusi panjaluk pelanggan, penyesuaian solusi lan modifikasi miturut syarat anyar pelanggan, lan konfirmasi solusi teknis).

Layanan resepsi - proses pandhuan resepsi perusahaan nuntun para pelanggan supaya bisa ngunjungi perusahaan lan nggawe para pelanggan duwe kesan ing produk lan perusahaan kasebut.

Dhukungan sale

Layanan teknis - tenaga teknis nyedhiyakake macem-macem layanan kanggo pelanggan.

Layanan penjualan - proses komunikasi luwih lanjut antarane staf penjualan kantor asing karo pelanggan sawise kontrak ditandatangani.

Layanan resepsi - proses resepsi kanggo pelanggan sing wis mlebu kontrak lan kadang ngunjungi perusahaan maneh amarga kabutuhan bisnis, supaya bisa nambah kesan pelanggan babagan produk lan perusahaan kasebut.

Nilai tambah sawise adol

Proses layanan ditindakake dening personel layanan purna jual

Kunjungan bali telpon sawise-sales

Dolan maring dening staf sawise-sales

Ngabari pelanggan babagan status produk

Survei kepuasan pelanggan lan kunjungan maneh

Nambah proses implementasi umpan balik pelanggan

Ngatasi masalah sing angel ing proses pangguna nggunakake produk

Pameran

Kita bakal terus njanjeni. Prinsip "Mutu, Kerja Sama Jujur", adhedhasar masa depan sing bakal maju, ngarepake masa depan sing ngarep-arep; kita yakin tenan manawa JIANGSU HEZHONG FABRIC CO, LTD. bakal nyebar swiwine Kunpeng, cepet-cepet metu saka Tiongkok, lan minggat menyang jagad iki.


Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)