Hubungi Kita

JIANGSU HEZHONG FABRIC CO., LTD

Alamat

No.66 Jiangyin dalan lor, kutha Liangji, kutha Xuzhou, provinsi Jiangsu, China

Telpon

86 15061713497

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)