D10030

Katrangan singkat:

Jembar standar: 100mm-1 700mm
(Warp): PET1000D
(pakan): PET φ0.30mm
(Kandel): 0.75mm 土 5%
(Bobot): 540g / m2 士 5%
(Kekuwatan):
(Warp) ≥4000N / 5 * 20CM
(pakan) ≥5500N / 5 * 20CM
(Elongation) :( Warp) ≤70 / (pakan) ≤35


Detail Produk

Tag Produk

Tujuan produk

Liner umume digunakake ing ad tread ew sidewall 、 carcass 、 njero lan sapanunggalane.

Fitur produk

Keuntungane yaiku 'kaku', penuaan dawa, kekuatan dhuwur ing dalan dawa lan lebar, ora gampang dilipat, uga gampang dicopot saka karet, dadi jampel lan fungsi anti-statis liyane, warna biru duwe peran kanggo tahan rereget lan mbedakake lan bisa digunakake maneh ing ndhuwur 3500 kaping.

Pproses roduct

Tenunan polos kanthi filamen anti-statis poliester kanthi kekuatan dhuwur lan filamen mono poliester banjur nyanyi kanggo ngresiki batting lan kotoran, pungkasane perawatan panas banget

Rincian produk

Bahan baku


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    PU

    PU

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)