Sejarah

SEJARAH PEMBANGUNAN:

1986

image1

Nggawe Perusahaan

KAEDAH JIANGSU HESHUN KANGGO DITEMUKAN ING 80S, Wiwit 86. KAMI Miwiti Nggawe FABRIK OPEINDUSTRIAL (KAJI INDUSTRI LI JI)

90an pungkasan

image1

TRANSFPRMASI CORPORATE

ING AWAL PRODUK SIVIL, DENGAN AKHIR 90, SISTEM NEGERI GANTI, SAKING ENTERPRISE RUNNING TOWN TO ENTERPRISES SWASTA, LAN KAMI Uga diganti FABRIC RUBBER PROFESIONAL. Liwat PANGGILAN AWAL KANGGO PANGGILAN PANGGEMBANGAN LATIH ING PROSES INI WIS.

1994-2010

image1

TRANSFORMASI CORPORATE

ANTARA taun 1994-2010, PERUSAHAAN ENTEK ING TAMPILAN PEMBANGUNAN RAPID, Gawe FOUNDATION LANGSUNG ING PASARAN DOMESTIK.

2015

image1

PERUBAHAN PERUSAHAAN

KANGGO NGADAPIKEN Luwih Luwih Apik Kanggo Pengembangan PASAR, DIPENCARAKAKE KI XUZHOU SHUNYI CO., LTD

2018

image1

CONSOLIDASI MODAL

Ing taun 2018, supaya bisa luwih maju, banjur ketemu panjaluk pesenan para pelanggan khusus lan asing, JIANGSU HEZHONG FABRIC CO, LTD., LTD. Wis dianyari kanthi resmi menyang JIANGSU HEZHONG FABRIC CO, LTD. Sawise sawetara ekspansi skala lan liyane investasi INVESTASI.

2020

image1

LAYOUT GRAND

KAMU NGANGGO LINER TIRE Luwih saka Telung puluh taun. HEZHONG KANGGO Gawe JENENG MEREK ING ASIA SELATAN, TIMUR TENGAH, EUROPE LAN AMERIKA. LAN GOLEKE GOLEK, LAN KABEH CHANNGZHOU KANGGO NGAPAKake "FOKUS PADA PRODUKSI PATCH TIRE PRODUK NAMBAH, KOMITTIF NGANGKAPI JAWABAN PELANGGAN "MISI ENTERPRISE, TO SCI- ENCE AND TECHNOLOGY AS LEADING, QUALITY AS PROMISED, WITH INTERNATIONAL VISION, GAME BRAND-CLASS INFLUCE !

BUDAYA PERUSAHAAN:

Filsafat Operasi: Slametake kualitas, entuk bathi saka manajemen, menang kredit kanthi layanan, promosiake pembangunan liwat inovasi

Nilai Perusahaan: Ngormati, inovasi, menang-menang

Misi Perusahaan: Fokusake produksi plasem ban, nyuplai produk sing berkualitas kanggo para pelanggan, kanthi komitmen sing luwih gedhe tinimbang sing diarepake pelanggan 

Prospek Perusahaan: Coba sing paling apik kanggo dadi pemasok plasem ban ing donya sing paling bisa dipercaya lan paling kuat

Ide Adol: Menang pasar liwat kualitas, stabilake pasar gumantung karo kualitas, nggawe pasar kanthi teknologi ilmu pengetahuan

Konsep Pakaryan: Kanthi kabecikan, kanthi kemampuan, digunakake maneh. kabecikan tanpa kemampuan, latihan lan panggunaan .kemampuan tanpa kabecikan, diwatesi digunakake. tanpa kabecikan lan katrampilan, tegas aja

Konsep Retensi: Supaya wong duwe bisnis, njaga wong sing duwe perasaan, njaga supaya wong duwe perawatan.

客户参观照片3
客户参观照片1

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)