Penting produksi kain propana

Sawetara produk kain polipropilena tradisional bakal rawan deformasi lan rusak sawise suwe digunakake, nanging kanthi teknologi teknologi pangolahan, produk sing diprodhuksi saiki bisa ngrampungake kekurangan lan kekurangan produk sadurunge. , banget mbiyantu panggunaan industri konstruksi. Utamane teknologi sing NGGUNAKAN langsung kanggo ngiris, nyingkat bahan serat, sawise macem-macem proses kerajinan khusus, ora nggawe kain anyaman, minangka jinis bahan alus, produk iki digunakake kanggo proses bangunan duwe efek sing signifikan, lan bantuan serat anorganik profesional, injeksi udara utawa injeksi uap digawe lan dadi proses produksi khusus kanthi bahan biasa duwe bedane paling gedhe, yaiku duwe kekuatan sing apik. Lan nalika produk ditrapake ing rekayasa anti-korosi pipa, duwe perawatan anti-karat tartamtu.

Kanggo nggawe produksi produk kain polipropilena kanggo nyukupi kabutuhan pangguna, kita bakal nindakake proses kanggo proses perhatian ing saben detail, lan bubar ngenalake peralatan produksi anyar, supaya kinerja produk digunakake promosi gedhe, bisa ditrapake kanggo akeh pengawetan panas media korosi, aplikasi aktif, sawijining nilai panggunaan paling gedhe.

Kain polipropilena digawe saka apa?

Serat polipropilena minangka salah sawijining jinis bahan baku kimia, minangka salah sawijining metode kanggo nggawe kain sing ora ditenun. Kain sing ora ditenun ramah lingkungan. Varietas serat polipropilena yaiku filamen (kalebu filamen tanpa tekstur lan filamen bertekstur sing ditambahi), serat pokok, bulu, serat membran, serat berongga, serat heterofilamen, macem-macem serat komposit lan kain sing ora ditenun. Panganggone utama yaiku nggawe karpet (kalebu kain ngisor karpet lan flanelette), kain dekorasi, kain mebel, kabeh jinis tali, strip, jaring, nyerep linoleum, bahan penguatan bangunan, bahan pengemasan lan kain industri, yen kain press, tas kain. Kajaba iku, digunakake ing sandhangan. Bisa dicampur nganggo macem-macem serat kanggo nggawe macem-macem jinis kain campuran. Sawise nyulam, bisa digawe nganggo kaos, jas, olahraga, kaos kaki, lsp. Digawe saka cat polypropylene berongga kucing, cahya, anget, elastisitas apik.


Wektu kiriman: Mar-08-2021

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)