Apa tekstil industri?

Tekstil industri bisa uga sepele karo tekstil tradisional, wiwit ewonan taun kepungkur, nanging mung sawise nggawe serat kimia ing paruh pertama abad kaping 20, fungsine diganti kanthi radikal. Serat kimia, minangka bahan sing duwe fungsi liyane sing ora bisa ditandingi, kekuwatan sing dhuwur, elastisitas sing apik, homogen, resistensi kimia, resistensi nyandhang, tahan korosi, tahan api, bisa uga ana ing produk sing padha duwe macem-macem kinerja sing apik, alus , elastis lan bisa nduweni kekuatan dhuwur, lan teknologi tekstil minangka teknologi sing wis diwasa banget, kalebu akeh variabel, kayata: Jinis agregat, jinis lan struktur serat, macem-macem benang lan struktur, cara ngolah kain lan macem-macem paramèter pabrikan, kombinasi variabel kasebut bisa kalebu macem-macem wujud lan kinerja, lan bisa nggunakake macem-macem sawise nutupi, metode pangolahan laminasi lan kompleks, bisa nggawe produk cocog kanggo macem-macem tujuan, sing nggawe lapangan tekstil industri akeh banget.


Wektu kiriman: Mar-08-2021

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)