Warta

  • What are industrial textiles?

    Apa tekstil industri?

    Tekstil industri bisa uga sepele karo tekstil tradisional, wiwit ewonan taun kepungkur, nanging mung sawise nggawe serat kimia ing paruh pertama abad kaping 20, fungsine diganti kanthi radikal. Serat kimia, minangka jinis materi duwe akeh func liyane ...
    Waca liyane
  • Propane fabric production essentials

    Penting produksi kain propana

    Sawetara produk kain polipropilena tradisional bakal rawan deformasi lan rusak sawise suwe digunakake, nanging kanthi teknologi teknologi pangolahan, produk sing diprodhuksi saiki bisa ngrampungake kekurangan lan kekurangan pr sadurunge ...
    Waca liyane
  • Polypropylene fibre

    Serat polipropilena

    Serat polipropilena kasusun saka polimerisasi propilena, puteran leleh, amarga ora ana molekul klompok polar, kekuwatan intermolecular dadi sithik, lan amarga rantai molekul luwih lancar, mula suhu transisi kaca polipropilena kurang saka 0 ℃, serat kanthi polipopi isotaktik kudu nggunakake ...
    Waca liyane

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • a (3)
  • a (2)
  • a (1)