PET 10050

Katrangan singkat:

Jembar standar: 100mm- 1700mm
(Warp): PP1000D
(pakan): PET φ0.50mm
(kekandelan): 0.95mm 土 5%
(bobot): 560g / m? 5%
(kekuwatan): (Warp) ≥2800N / 5 * 20CM
(pakan) ≥500N / 5 * 20CM
(elongation): (Warp) ≤70 / (pakan) ≤45


Detail Produk

Tag Produk

Tujuan produk

Umume digunakake kanggo tapak ban 、 sidewall 、 carcass lan liner batin kanthi apik.

Fitur produk

Produk kanthi kaluwihan sifness dhuwur, resistensi penuaan, streness dhuwur ing arah longitudinal lan melintang, atose arah melintang luwih dhuwur, ora gampang dilipat lan dibuwang, resistensi nyandhang sing kuat 、 latinand bisa digunakake maneh nganti kaping 3200 kaping.

Pproses roduct

iki ditenani kanthi polusi PP strengh dhuwur lan flora PET mono, banjur nyanyi kanggo ngresiki sampah lan rereged ing permukaan, pungkasane rampung perawatan suhu sing dhuwur.

Rincian produk

1

Bahan baku


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    PU

    PU

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)