PET Y10030

Katrangan singkat:

Warp: multifilament 1000D PET
Kancing: 30 PET mono
Kekandelan: 0,52mm
Bobot: 427g / ㎡
Kapadhetan Warp: 210 ujung / 10cm
Kapadhetan pakan: 140 ujung / 10cm
Kekuwatan break: warp 4390 (N / 5 * 20C) pakan : 2266 (N / 5 * 20CM)
Break elongation: warp 68 pakan 58


Detail Produk

Tag Produk

Tujuan produk

 Iki umume digunakake ing kalender baja, liner njero lan bangkai!

Kauntungan

Keuntungane yaiku bisa digunakake luwih saka 3 taun, ngirit biaya produksi sampeyan, nyimpen kesegaran liner luwih saka 15 dina, duwe supper permukaan sing alus, gampang banget dipisahake karo film karet, nyuda limbah film karet !

Proses produk

Iki ditenun kanthi polos, pelapik iki bakal dinyanyikan lan ngresiki batting lan kotoran, lan banjur ngobati perawatan panas nganti 160mesin pangaturan supaya bisa nambah rata-rata liner tanpa fenomena kisut, pungkasane liner bakal diusir liwat tekanan 120 ton ing antarane 2 rol kanggo nyuda napas supaya bisa ningkatake kesegaran liner! Produk iki biasane digunakake ing kalender baja tinimbang film PE.

Proses produk

Produk utama yaiku: Kain liner filamen PP mono-filament, Kain liner PP sing kuat, kain liner PVA, kain Liner filamen PP Mesh, kain liner PP sing kuat, kain liner sing nembe dikembangake, kain liner terikat dll.

Ora Barang Unit Tes Tes Tes Tes Tes
1 Warp D 840 840 300 600 21S * 4
Pakan D Φ40 1000 Φ30 10S 10S * 2 + 21S * 2
2 Jembar mm / / / / /
3 Dawane m L L / / /
4 Kapadhetan Warp pungkasan / 10cm 135 135 210 200 320
Pakan pungkasan / 10cm 105 105 ≥130 180 90
5 Ngilangi kekuwatan Warp N / 5cm 3000 3900 1900 2600 5784
Pakan N / 5cm 3300 3800 1800 800 800
6 Elongasi Warp % 41 40 ≤35 ≤5% 35
Pakan % 15 31 ≤25 ≤2% 13
7 Tickness mm 0,75 ± 0,02 0,65 ± 0,02 0,75 ± 0,05 0,6 ± 0,03 0,8 ± 0,05
8 Konstruksi Dataran Dataran Dataran Dataran Dataran Dataran
9 Titik lebur C 162 ing ndhuwur 162 ing ndhuwur 145-160 145-160 /
10 Bobot g / m2 330 ± 5 300 ± 5 / / 330 ing ndhuwur

Kita uga bisa nyuplai kain liner miturut kebutuhan pelanggan.

bungkus


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)