Korugasi 6036

Katrangan singkat:

Jembar standar: 100mm-1700mm
Warp: PP600D
pakan: PET φ0.36mm
kekandelan: 0.7mm 土 5%
bobot: 380g / mi 士 5%
(kekuwatan: warp≥800N / 5 * 20CM
weft≥3500N / 5 * 20CM
dhowo: warp≤20
weft≤30


Detail Produk

Tag Produk

Tujuan produk

Umume digunakake ing liner batin 、 tapak 、 bangkai.

Fitur produk

Keuntungan liner yaiku tiffness sing dhuwur, elastisitas sing dhuwur banget, ora gampang dilipat lan deformasi proses 、 njaga kesegaran sing apik 、 anti-slip 、 resistensi nyandhang sing kuwat lan insulasi sing apik banget. warna biru supaya bisa tahan rereget lan mbedakake, bisa digunakake maneh ing ndhuwur 3300 kaping.

Pproses roduct

Tenunan polos kanthi poliester 36 mono-filamen kekuatan tinggi lan filamen lipat sing diimpor, banjur kanggo nyanyi kanggo ngresiki batting lan kotoran, pungkasane perawatan setting panas banget

Bahan baku


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)