Placemat polimer

Katrangan singkat:

Jembar standar: 100mm- 1700mm
Warp: PA250D
pakan: PA250D
Kekandelan: 0,5mm 土 5%
Bobot: 412g / mf 土 5%
Kekuwatan: warp≥1081N / 5 * 20CM
weft≥885N / 5 * 20CM
Pemanjangan: warp≤44.7
weft≤38.69


Detail Produk

Tag Produk

Tujuan produk

Umume digunakake ing liner njero.

Fitur produk

Bahan pelapis duwe insulasi sing apik, mula gampang ngeculake karet tanpa deformasi 、 nyuda limbah 、 sauntara ngreksa viskositas asli lan kesegaran karet, gampang nggawe teknik manufaktur lan umur panjang, warnane oranye kanggo dibedakake.

Pproses roduct

Iki dilebur bareng karo PE lan nilon 66 kain kothak liwat senyawa pencet lan leleh panas sing dhuwur banjur rampung kanthi perawatan pangaturan panas.

Bahan baku


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)