PU

Katrangan singkat:

Jembar standar: 300mm- 1500mm
(Warp): PET108D
(pakan): PET108D
(Kandel): 0. 55mm 士 5%
(Bobot): 400g / m2 士 5%
(Kekuwatan): (Warp) ≥2500N / 5 * 20CM
(pakan) ≥1800N / 5 * 20CM
(Elongation): (warp≤25 / (pakan) ≤20


Detail Produk

Tag Produk

Tujuan produk

Iki biasane digunakake kanggo kalender baja

Fitur produk

Kain liner nduweni performa isolasi sing apik banget, gampang dibuwang saka karet. Kangge njaga kesegaran permukaan karet ing sadhuwure 15 dina kanggo nggampangake adhesi karet. uga resistensi ketegangan sing dhuwur lan bisa digunakake maneh ing ndhuwur 1200 kaping.

Pproses roduct

Iki digawe saka bahan serat kimia, banjur nutupi poliuretan ing rai lan formasi senyawa lan dirampungake kanthi perawatan panas.

Rincian produk

Bahan baku


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)