Katun murni 080

Katrangan singkat:

100mm- 1600mm (Jembar standar)
Warp: katun 21s * 4
pakan: katun 21s * 4
Ketebalan: 0.80mm 土 5% (kekandelan)
Bobot: 440g / m2 士 5% (bobot440g / m2 士 5%)
Kekuwatan: warp≥3100N / 5 * 20cm (ujung)
weft≥2700N / 5 * 20cm (pilih)
Elongation: warp≤40 (pungkasan)
weft≤20 (pilih)


Detail Produk

Tag Produk

Tujuan produk

Produk kasebut umume digunakake ing ban ban cilik utawa ngethok bangkai.

Fitur produk

Produk kasebut duwe higroskopisitas, permeabilitas udara, lelembut lan resistensi gondhelan sing apik. Iki nduweni kinerja isolasi sing apik ing proses nggunakake produksi. Lan bisa dibaleni maneh nganti digunakake kaping 2000 kali.

Pproses roduct

Warp and weft wis biasa dirajut nganggo benang katun sing berkualitas tinggi, banjur ucapake batting lan kotoran ing kain kanthi nyala api, banjur rampungake kanthi suhu sing dhuwur.

Rincian produk

Bahan baku


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • a (3)
    • a (2)
    • a (1)